Quantcast

Aprima't 90 quilos i mostra el procés a Instagram

Amb una de les últimes imatges que ha penjat al seu perfil d'Instagram, ningú diria que Simone Anderson va arribar a superar els 100 quilos de pes fa molt poc temps. Malgrat la seva curta edat, tan sols té 24 anys, aquesta jove de Nova Zelanda ha protagonitzat un increïble canvi radical, aconseguint aprimar 90 quilos.

Aquest dràstic descens de pes va fer que el seu cos tingués un notable excés de pell que ha aconseguit eliminar després una operació quirúrgica de més de 9 hores . Això sí, tot i que ara podria presumir de figura com qualsevol altra celebrity a Instagram, Simone supera els 86.000 seguidors gràcies a mostrar la cara oculta del procés.

Així, la jove ha penjat diferents fotografies en què no només s'observa la seva abans i després, sinó també imatges en què mostra com estava el seu cos abans de la intervenció , que va tenir lloc fa tan sols una setmana.

Malgrat que nombrosos usuaris l'acusen de manipular les publicacions, Simone ha confessat en una entrevista per al programa de Tyra Banks que "no podia estar més feliç" i que està desitjant lluir els bikinis el proper estiu.