Quantcast

El sospitós del crim d'Oregon va comprar 13 armes legalment

Christopher Harper Mercer, el tirador d'Oregon que va cometre el crim al campus de Rosenburg, Oregon (Estats Units) que va deixar nou morts i més d'una vintena de ferits, tenia un llarg currículum de maneig amb les armes . Segons han explicat en una roda de premsa les autoritats oficials, el sospitós comptava amb 13 armes, sis d'elles trobades a la universitat i les restants en la seva residència habitual.

Pel que sembla , segons les primeres investigacions, totes elles eren legals, entre les que destacaven 5 pistoles i un rifle , a més de diversos armilles antibales i revistes especialitzades en armes. De moment es desconeix amb quines executar la massacre.

Harper tenia una gran experiència en la matèria, ja que va estar un mes en l'exèrcit americà en l'any 2008 encara que no va superar les proves d'accés i va ser acomiadat posteriorment. Això sí, s'ha descartat que hi hagi relació entre la botiga que va vendre les armes i el tirador sospitós del crim.