Quantcast

Volkswagen habilita un telèfon per als clients afectats

El grup Volkswagen segueix immers en una crisi sense pal·liatius des que un informe de l'Agència de Medi Ambient dels Estats Units avisés que gran part dels motors dièsel comptaven amb un programari que enganyava les proves de testeig que es feien per controlar els nivells de contaminació.

Per intentar relaxar el descontentament dels clients de totes les seves marques, Volkswagen ha anunciat que a partir de aquest dissabte a les 9:00 hores hi haurà un telèfon perquè els conductors de Volkswagen, Seat, Audi o Skoda puguin comprovar si el seu cotxe està o no afectat. El nombre (gratuït) és el següent: 900.180.361 .

Segons ha assegurat l'empresa, en els propers dies s'habilitarà també una eina a través de la pàgina web en la que, introduint el número de bastidor, es podrà verificar si el vehicle es troba en llarg llistat dels 684.000 automòbils venuts al nostre país amb aquest programari.

Si cap d'això mètodes és útil per als clients, Volkswagen ha assegurat que intentarà contactar de forma individual amb els afectats per solucionar la situació.