Quantcast

Una dona confon el condicionador amb aïllant tèrmic i acaba a l'hospital

Quan un @ comença el dia tort, no hi ha manera que la cosa surti bé. Quina és la solució? No sortir de casa. No obstant això, hi ha casos extrems en els que ni aquesta premissa és suficient per sortir indemne d'aquesta espècie de mal d'ull que ens han fet fora.

I si no que l'hi diguin a una ciutadana d'origen rus que va tenir un petit problema d'orientació amb els envasos que hi havia a la dutxa de casa seva. Segons publiquen els mitjans de comunicació locals, la dona va confondre el condicionador per al seu pèl amb un pot de poliuretà , situat al bany després que el seu marit estigués omplint un petit taulell que era a punt de desprendre de la paret.

Sí, com podeu imaginar, la dona es va omplir el pèl d'escuma i va haver d'anar urgentment a un hospital perquè l'ajudessin els metges a treure aquest ridícul i improvisat barret de poliuretà (el material que utilitzaran els obrers per segellar finestres i portes i fins i tot com a aïllant) amb el qual va aparèixer. < p> Algun graciós de torn no va poder evitar fotografiar la dona, que va haver de suportar com a la imatge del seu nou look s'ha fet viral a les xarxes socials. I com per no ser-ho!