Quantcast

Mourinho: "Estic en el pitjor moment de la meva carrera"

No ha estat un bon inici de temporada per al Chelsea de José Mourinho. Quatre victòries en onze partits disputats és un bagatge molt pobre per a un club que aspira a guanyar totes les competicions que disputa, tant per pressupost com per plantilla. Per això, no resulta estrany que l'entrenador lusità hagi confessat que "estic en el pitjor moment de la meva carrera".

José Mourinho ha comparegut en sala de premsa en la prèvia del partit contra el Southampton sota una gran expectació. El portuguès reconeix que "són els pitjors resultats de la meva carrera ", encara que apunta al mateix temps que ho veu com "una fantàstica experiència".

D'aquesta manera, l'entrenador del Chelsea entén que és una situació que han de viure tots els entrenadors, encara que li hagués agradat que ocorregués abans. "Després de 15 anys és molt tard, hauria d'arribar després de tres o quatre anys", ha apuntat el portuguès.

Quant al seu conflicte amb Eva Carneiro, la doctora ha publicat un comunicat en el qual mostra la seva disconformitat amb l'actuació de la FA i no entén com davant d'una investigació així " en cap moment vaig ser cridada a declarar ".