Quantcast

GH16: L'espectacular canvi físic de Suso en tres anys

Suso s'ha convertit després de la marxa de Maite al concursant més polèmic de Gran Hermano 16. El català està ficat en 'tots els fregaos'. La seva relació d'amor-odi amb Sofia li ha posat en el disparador però més encara els seus comentaris masclistes al costat de Muti , el 'invisible' d'aquesta edició i últim expulsat del programa.

Malgrat aquest caràcter, el físic de Suso ha provocat un autèntic deliri a la casa de Guadalix on, segons Belén Rodríguez, col·laboradora del 'Debat', hi ha fins a tres dones enamorades d'ell: Marta, Sofia i Raquel (i no es descarta que també Carolina camini 'tirant fitxes').

No obstant això, aquest cos serrà que ara provoca el terror de les nenes era fa tot just tres anys un autèntic cos enderroc . Sí, sí, era un autèntic 'tiretes'. En les imatges es pot apreciar com Suso no tenia els músculs molt desenvolupats, cosa que denota que encara no estava apuntat al gimnàs per a culturitzar el seu cos (si ho fes amb la seva ment!).

A més del físic, destaquen les 'pintes' del concursant de GH16, que semblava un cani (o macarra, si no) amb una presència important de pírcings i altres complements. Què us sembla la transformació?