Quantcast

Andrés Velencoso i Úrsula Corberó, junts per fi a Instagram

A ndrés Velencoso i Úrsula Corberó formen una de les parelles més atractives del moment. Tots dos solen compartir imatges que acumulen milers de 'likes' a Instagram, pujant la temperatura de les xarxes socials amb moltes d'elles. No obstant això, malgrat que sembla que la relació gaudeix de bona salut, fins ara no havien publicat cap fotografia en què posessin junts, ni tan sols el típic selfie per presumir de vacances.

No obstant això, en el perfil d'Andrés Velencoso ja podem trobar per fi una instantània al costat de Úrsula Corberó. I com no podia ser d'altra manera, ja que és la primera, el model s'ha decantat per una imatge en la qual se'l veu retratant a la seva parella, mentre ella posa per a la càmera.

La publicació, que ha creat un veritable furor a Instagram, també està present en el perfil d'Úrsula Corberó, qui va pujar la fotografia hores més tard que el seu noi i amb un comentari molt sensual: "Shoot em baby".

Quant a 'likes' i comentaris, la model guanya la batalla amb 32.000 'm'agrada' , una mica més del doble que la imatge compartida per Andrés Velencoso. Serà la primera de moltes?