Quantcast

La Reina Leticia descarta tenir un tercer fill: "De moment, no"

Com ja és tradició per aquestes dates Letizia i Donya Sofia s'han acostat al centre de Madrid per participar en el Dia de la Bandereta de la Creu Roja. En aquesta ocasió, la reina d'Espanya ha acaparat tots els flaixos no només pel seu estilisme, sinó també per l'íntima revelació que durant una amena i distesa conversa li ha fet a una ciutadana.

Tot ha passat quan una mare ha ofert a Letizia al seu bebè perquè l'agafés, l'asturiana, malbaratant instint maternal, ha bressolat entre els seus braços a la petita durant uns instants, sent en aquest moment quan ha fet broma amb la seva mare: "me la quedava, m'agraden molt els nadons ".

Davant la confessió, la mare de la nena li ha preguntat si no es veia amb forces per tenir un tercer fill, una qüestió a la qual Letizia no s'ha amagat , respondiéndola que "de moment, no". I és que com reflecteix aquesta contestació, la consort de Felip VI als seus 43 anys encara no ha tancat les portes a un tercer fill. Una notícia que ha eclipsat la roba que ha escollit per a l'esdeveniment, uns dels detalls en els que més es centra els mitjans especialitzats.

El futurible tercer fill dels Reis d'Espanya és un dels temes que més s'ha comentat en els últims mesos. Fa just un any la premsa alemanya revelava en exclusiva que l'antiga Princesa d'Astúries estava embarassada i arribava més lluny assegurant que el beu naixeria al mes d'abril. Rumors que els mitjans de comunicació espanyols es van fer ressò, però que no van arribar a oïdes de la Casa Reial, la qual no va emetre cap comunicat.