Quantcast

Hugh Jackman assegura que la seva mare el va abandonar amb 8 anys

Hugh Jackman es troba promocionant el seu últim estrena, l'adaptació estrella del clàssic 'Peter Pan'. La pel·lícula, que està prevista per al 9 d'octubre a Espanya, ha servit per conèixer un els costats més íntims de l'actor australià .

En una entrevista amb la revista Parade ha revelat que la seva mare el va abandonar amb 8 anys . Per què? L'actor no ha volgut concretar aquesta incògnita tot i que sí que ha explicat quant li va influir personalment l'absència de la seva progenitora. "Jo era volàtil. El meu ira no va sortir a la superfície fins als 12 o 13 anys. Els meus pares s'estaven reconciliant i no ho van fer . Jo tenia esperança que fos així però mai va ocórrer" < / em>, concretava Jackman.

Aquesta difícil infància va continuar durant l'adolescència, una etapa que qualifica com "una tempesta perfecta d'hormones i emoció". Com la controlava? Gràcies a l'esport. " El rugbi era el meu via perfecta d'escapament. Jugant meva ràbia sortia, una ràbia que identifico amb la de Lobezno" , explica l'actor.

A més de l'esport, Jackman assegura que la fe va esdevenir un pilar fonamental per superar l'abandonament de la seva mare. " Vaig créixer en un ambient molt religiós i això sens dubte em va ajudar" , justifica l'intèrpret de 'Pa'.

Després de tots aquests mètodes que va assumir durant tota l'adolescència, l'actor explica que la primera vegada que va pujar a l'escenari li va canviar la vida . "Va ser una sensació indescriptible. Sóc més dins d'ell que fos. En l'actuació trobada felicitat, calma i alegria" , afegeix l'actor.

Veurem com reben els crítics cinèfils l'última pel·lícula de l'actor, film en el qual col·labora amb Rooney Mara, Amanda Seyfried o Levi Miller.