Quantcast

Ana Rosa Quintana revela el seu misteriós anunci

Ana Rosa Quintana és la 'reina dels matins' de la televisió. En el seu programa de dijous, la presentadora s'acomiadava del programa anunciant a tots els espectadors que "havia de dir alguna cosa que era important". La periodista emplaçava l'emissió de divendres per explicar tan misteri secret.

Què és el volia desvetllar Ana Rosa? Amb una hora de retard- havia citat a tots a l'hora en què comença el programa- la presentadora resolia els rumors que podia esperar trigèmins o que anava a presentar-se a les eleccions.

"Tinc el plaer d'anunciar que vaig a liderar una candidatura, una molt especial però prefereixo que ho vegeu en vídeo" , assenyalava Ana Rosa.

En aquest vídeo, la presentadora explicava que s'integrava en el projecte # Girl4President , un campanya solidària que encapçala i que té com a objectiu aconseguir un milió de signatures a favor de l'educació primària i secundària universal totalment gratuïta per a tots els menors en els països de desenvolupament.

Un vídeo solidari que ha servit d'una perfecta promoció després que Ana Rosa visités als principals referents polítics d'Espanya i que havia fet pensar que podia fer el salt per a les pròximes eleccions generals.