Quantcast

El polèmic cartell sexista d'una festa erasmus a Granada

'F **** ME. I'ma Erasmus '. Un cartell que anuncia amb aquest lema una festa universitària a Granada ha provocat una forta polèmica en les xarxes socials. El cartell en qüestió, il·lustrat amb una imatge de Megan Fox , deixa en l'aire si aquests asteriscs suposen un 'Follow me' (segueix-me) o per contra, es tracta d'una invitació explícita al sexe .

D'una manera o una altra, l'Institut Andalús de la Dona (IAM) ha volgut denunciar el cartell perquè considera que danya la imatge de la dona i que es tracta d'una vulneració evident de la igualtat de gènere.

El preu d'entrada a la discoteca també ha estat qualificat com "sexista" per la IAM, segons publica el diari 'Ideal'. Les noies poden entrar gratis a totes hores (amb barra lliure de negre i cervesa ) mentre que els nois han de pagar sis euros amb una copa però abans de la 1 de la matinada.

"En una societat moderna és una cosa inadmissible" , apunta Ana Belén Palomares, coordinés de l'associació de Granada.

L'Observatori de la Publicitat tindrà ara de dirimir si la denúncia té realment cabuda i si realment el cartell té "estereotips de caràcter sexual", cosa que s'ha criticat de forma important per molts tuiters i tuiteres.