Quantcast

Del Bosque, la seva llista i l'avís a Diego Costa: "No em va agradar el que va fer, no va ser edificant"

Sobre el jugador hispanobrasiler, el tècnic va explicar que "l'explicació és que no pot jugar el primer partit i hem preferit no portar-lo. Tenim gent que competeix pel lloc d'ell i que està preparada. No està jugant malament i en el futur comptarem amb ell si tot es desenvolupa amb nornalidad. D'altra banda, volem veure a Morata, que és una solució ".

El seleccionador 'va tallar' sobre l'hispà-brasiler , sancionat amb tres partits a la Premier per una antiesportiva acció amb dos jugadors de l'Arsenal, afirmant que "la seva absència no ha tingut res a veure amb això, però n o és edificant el que va fer, no crec que aquesta acció fos bonica, a mi no em va agradar " .

A més, la novetat, com estava previst, és el retorn d'Álvaro Morata que ha estdo absent en la passada convocatòria després d'un estiu en què va tenir problemes físics. Pel que fa al davanter del Juventus, va ser clar en afirmar que "ha de donar molt més, igual que altres. Hem de ser exigents amb ells perquè poden oferir molt més del que han donat la Roja" .

L'altra notícia és el retorn de Thiago Alcántara . El migcampista del Bayern sempre ha estat en els plans del seleccionador, però les lesions li han picat, provocant la seva permanent absència en els últims temps. Al costat d'ell tornen el central de la Reial Societat Iñigo Martínez i el migcampista del Villarreal Bruno Soriano. Pel que fa a les absències, les més notables són les de Koke i Iniesta, tots dos per lesió.

La llista de convocats és la següent:

Porters: Iker Casillas, David De Gea i Sergio Rico.
Defenses: Carvajal, Piqué, Ramos, Alba, Juanfran, Bartra, Iñigo Martínez i Azpilicueta.
migcampistes: Busquets, Bruno, Cesc, Isco, Cazorla, Thiago, Mata i Silva.
Davanters: Morata, Pedro, Alcàsser i Nolito.