Quantcast

Ahmed Chelh és el nom del presumpte assassí d'Eva Blanco

Ahmed Chehl, i l presumpte assassí d'Eva Blanco detingut a França el passat dijous, en una operació de la Gendarmeria i la Guàrdia Civil, és un home de 52 anys nascut a Tassa (Marroc) però de nacionalitat espanyola. T é 52 anys i es guanyava la vida actualment treballant en la construcció, segons han informat fonts de la investigació.

A l'abril de 1997, el cos sense vida de la jove Eva Blanco va aparèixer en una cuneta, en un paratge anomenat Les Pesqueres, al costat d'una rotonda de la carretera M-100 amb evidents signes de violència, revelant l'autòpsia que la jove havia rebut una vintena de punyalades repartides al clatell, part posterior del coll i esquena.

De la mateixa manera en aquesta autòpsia es van obtenir mostres d'ADN d'un home, que finalment han resultat determinants per a la localització de la persona detinguda.

Durant aquests divuit anys, s'han iniciat més de 100 línies d'investigació, en què s'ha sol·licitat col·laboració ciutadana i dels mitjans de comunicació en diverses ocasions i on un gran nombre de persones anònimes han contactat amb la Guàrdia Civil, facilitant diferents dades, obtenint fins i tot manifestacions que han aconseguit mantenir activa aquesta recerca.

La línia de recerca que finalment ha resultat definitiva es va centrar en un entorn de persones molt concret i que finalment va permetre estrènyer el setge al presumpte autor, home resident a la localitat francesa de Pierrefontaine Les Varans, el qual va sortir d'Espanya en l'any 1999.