Quantcast

Temporada Alta programa 66 propostes teatrals

El Festival de teatre Temporada Alta aposta per les produccions i les coproduccions d'autors catalans, estrenes de nous textos i projectes que potencien la dramatúrgia contemporània i la nova creació.

Temporada Alta repeteix la Setmana de la Dramatúrgia, una trobada de dramaturgs catalans per reflexionar. Aquest any el debat girarà sobre les biografies teatrals.

El Festival acull també la segona edició de Llibràlegs que s'interpretarà en les biblioteques de Girona. Compte amb textos de Llàtzer García, Marc Rosich, Victòria Spunzberg i Albert Arribas.

Una de les primeres propostes d'autoria catalana que presenta el Festival és "Plató ha mort ", sota la direcció de Manel Dueso.

Des de l'organització se subratlla que el bon moment creatiu contagia diversos llenguatges i formes d'expressió que transcorren en la programació del Festival amb propostes de teatre de text . El mateix succeeix en el terreny de dramatúrgies no convencionals i en els llenguatges convencionals de la dansa, el circ o bé la creació multidisciplinar.

En aquesta 24 edició del Festival segueix potenciant < strong> el talent més próxim o, no només programant dramaturgs catalans sinó també impulsant produccions i coproduccions.

Temporada Alta és, a més, un dels Festivals amb més programació d'iniciatives internacionals .

La gran novetat d'aquest any és que el Festival surt dels teatres i entra a les biblioteques per a unir la cultura amb la creació.

Fins el 8 de desembre , durant més de dos mesos, 66 propostes creatives donen vida al Temporada Alta de la Costa Brava.