Quantcast

Carmena crida els universitaris a escombrar Madrid com un servei social

Serà possible tenir escombriaires gratuïts a Madrid? Sembla que sí. ¿Com seria? Mitjançant servei social de treball universitari perquè durant uns tres mesos els joves universitaris puguin ajudar a escombrar la capital, tal com ha avançat l a alcaldessa de Madrid , Manuela Carmena, durant la inauguració de la XIII Jornada de Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible organitzada per Madridiario a la Casa Encendida. Carmena ha explicat que l'objectiu d'aquesta iniciativa és "sensibilitzar" als joves, que ho farien de forma "ocasional" .

En la seva opinió, "no està malament que durant dos o tres mesos una persona sigui escombriaire o escombriaire ocasional" , i la seva idea és "posar un servei social de treball universitari" perquè durant un període de temps concret "ajudin a escombrar Madrid i s'adonin del que és escombrar" .

Aquestes persones, com ha explicat, es convertiran en < strong> gestors de "els grans esdeveniments juvenils i culturals on la brutícia que s'acumula és intolerable" . "La neteja és un element de sostenibilitat i un comportament ètic envers els altres" , ha afegit.

En aquest sentit, ha explicat que recentment ha parlat amb el rector de la Universitat Complutense de Madrid, Carlos Andradas, sobre l'estat en què es queda la Ciutat Universitària els caps de setmana després de la celebració de botellons , on "normalment les escombraries que s'acumula és incalculable" .