Quantcast

Acostades sobre el president rotatori: A la CUP inventen "per no votar Mas"

Inés Acostades té clar que la CUP intenta evitar haver de votar a Artur Mas amb la presidència rotatòria de quatre o cinc presidents. La líder de Ciutadans a Catalunya creu que la proposta de la CUP de tenir 4 o 5 presidents "és una invenció per no haver de votar Mas" , va dir durant la seva entrevista a C < / span> atalunya Ràdio. "I això no és seriós", va opinar . A més, ha recordat que "Ciutadans presentarà el document de reforma constitucional per tot Espanya" , on es proposarà " reformar el finançament de les comunitats autònomes amb un model comú " .

" A Catalunya hem tingut la campanya més llarga de tota la història a favor de la independència ", ha dit, a més, Acostades. I ha assegurat que "ja se sabia que qui volia la independència havia de votar dues forces concretes", les quals "no han arribat a la meitat dels vots" . "Ni tan sols amb les regles que va posar Mas han guanyat", ha assenyalat.

Tot i així, la líder de Ciutadans ha certificat que "la sanitat i l'educació continuaran sent competències autonòmiques "però ha d'haver coordinació a nivell de tot Espanya" perquè "no hagin duplicitats" . "Tenim un bon sistema sanitari però encara hi ha marge de coordinació en els recursos públics ", ha afegit.

Inés Acostades:" Vull un govern seriosos, amb un programa clar i 1 president per a Tots els catalans "

· La líder de Ciutadans a Catalunya DIU a Catalunya Ràdio que la Proposta de la CUP de tenyir 4 o 5 presidents "és una invenció per no haver de votar Mas"

Barcelona, ??divendres 2 d'octubre de 2015. La candidata d' Ciutadans (C 's) a la presidència de la Generalitat, Inés Acostades, ha afirmat en una entrevista a' El Matí 'de Catalunya Ràdio que vol "un govern seriosos, amb un programa clar i 1 president que Pugui assumir els Funcions de la Generalitat" . I ha Afegit que "no es sap en quina situaciò està Catalunya perque és complicat que la llista de JxSí i la CUP formin govern".

"A Catalunya Hem tingut la campanya més llarga de tota la història a favor de la independència ", ha dit Acostades. I ha Assegurat que "ja se sàvia que qui Volia la independència havia de votar Dues forces concretes", els quals "no han Arribat a La meitat dels vots". "Ni Tant Sols amb els regles que va posar Mas han guanyat", ha assenyalat.

Sobre la Proposta de la CUP que hi hagin a Catalunya 4 o 5 presidents, Acostades ha advertit que "és una invenció per no haver de votar Mas "i" no és seriosos ". A més, ha recordat que "Ciutadans presentarà el document de reforma constitucional per tota Espanya", on és proposarà "reformar el Finançament de les Comunitats Autònomes en un model comú".

Tot i AIXÍ, la líder Ciutadans ha Certificat que "la sanitat i l'educació continuessin vaig sentir Competències autonòmiques", però "ha d'haver Coordinació a nivell de tota Espanya" perque "no hi hagin duplicitats". "Tenim un bon sistema sanitari PERÒ encara hi ha marge de Coordinació a els recursos públics", ha Afegit.