Quantcast

Una altra periodista humilia als refugiats sirians

La periodista egípcia Riham Said ha pres el testimoni de Petra Laszlo. En el seu cas no hi ha traveta, però les seves paraules poden resultar igual de feridors que el lleig gest de la periodista hongaresa.

La periodista, coneguda al seu país per la seva sensacionalisme, realitza un reportatge en un camp de refugiats sirians al Líban. El vídeo està penjat a youtub ei està sent molt compartit pels comentaris que fa la periodista.

Muntada a la part posterior d'un camió, Said s'endinsa en el camp amb un fons de música melancòlica, lamentant del caos des de les revoltes de fa quatre anys. " Aquestes són les persones que han arruïnat a la seva pàtria. Un poble dividit. Mireu com abandonen els seus fills i fugen empenyent i donant-se cops entre ells ", diu.

Conclou el seu reportatge amb un polèmic: " Vull tornar a Egipte. Som persones civilitzades i educades ".