Quantcast

El drama de viure tenint sempre la pell en carn viva

Mui té 22 anys sobrevivint a una rara malaltia que li fa l'existència molt costa amunt. Va néixer amb una malaltia rara que li deixa la pell en carn viva, tal com explica Telecinco. La seva imatge és impactant i, per això, segons explica la protagonista, ha rebut insults i ha estat víctima d'assetjament escolar . Situacions que l'han portat a plantejar-se el suïcidi. Però, ella ha tirat endavant a força de coratge i valor. Ara és feliç amb la família que el va adoptar després de ser abandonada per la seva mare en el moment del seu naixement.

Mui ha patit tant en els seus 22 anys de vida que va arribar a desitjar un món ideal en què la gent no la mirés , que no s'espantés i fugin d'ella. No obstant això, és conscient que això no passarà i ha decidit no amagar-se. Tot el contrari. Ha trobat la força per superar-lo i s'ha convertit en àrbitre de rugbi. Tot un exemple a tenir en compte. Aquest treball l'ajuda a posar-se una cuirassa davant l'exterior. Li dóna fortalesa necessària per afrontar la seva vida sent diferent però ara sentint-se igual.

Com el seu exemple pot ser molt útil per a molta gent, Mui transmet la seva experiència i vivència als altres.