Quantcast

Es lloga a Londres el buit d'una escala amb un matalàs per 700 euros

Londres és una de les ciutats europees on més difícil és accedir a una residència, especialment per als estudiants amb les butxaques més austers. Molts 'casolans' s'aprofiten d'aquesta circumstància i col·loquen ofertes (si és que es poden anomenar així) per allotjar-se en llocs indignants.

Alex Lomax , un estudiant britànic de 23 anys , va voler denunciar al seu compte de Twitter una oferta sospitosa que hi havia al barri londinenc de Clapham. Els lloguers en aquesta zona solen ser realment cars i aquesta en qüestió rondava les 500 lliures, una xifra que al canvi són 700 euros .

Què oferia aquesta 'habitatge'? Un espai molt reduït en el buit d'una escala en què només entra un trist matalàs (ni de 90 cm) i un simple penjador. Què et vols dutxar? Et busques la vida. Oblida't d'aigua calenta, llum natural , armaris o algun tipus de ventilació. Així és impossible viure!

I no, no queda la cosa aquí. El pitjor és que les factures addicionals (la comunitat, la llum del portal, etc) no estan incloses …

Com venien aquesta oferta per fer-la atractiva? "Es busca una persona oberta de ment i extravertida que vulgui una habitació moblada (…) Som una bona colla i ens agrada el relax en equip, així n o busquem a algú que es quedi a la habitació ", assenyala el comentari en 'London2let.com'.

L'oferta ha causat una gran indignació a les xarxes socials i ha provocat les crítiques de molts tuiters, els que no han dubtat a demanar que es retiri tan ofensiva 'habitació'.