Quantcast

El lleopard que va patir "problemes logístics 'en beure aigua

Un lleopard es va topar amb un inconvenient inesperat que no esperava en un primer moment. Després d'un llarg passeig en un dia de calor, el felí va ficar el cap en un recipient de reduïdes dimensions en el qual intentava beure aigua.

Com es pot apreciar en les imatges, l'animal es va quedar amb la cap dins i no pot evitar sortir d'aquesta 'trampa' en què s'havia convertit la cassola. Sí, s'havia quedat completament encaixada allà dins.

El lleopard intenta una vegada i una altra lliurar l'envàs, cosa que no aconsegueix. Després de molt esforç i contínues mostres d'estrès (alguna cosa perillosa en aquest tipus d'animals), un grup de guardes forestals de la zona de Rajasthan (Índia) va agafar l'animal, el van tranquil·litzar i van decidir tallar l'envàs amb una serra. Pobret!