Quantcast

Auronplay segueix l'estela d'El Rubius i acudirà 'Al racó' de Risto

Seguint l'estela iniciada per El Rubius, un altre famós youtuber s'asseurà en el programa nocturn d'entrevistes presentat per Risto Mejide. En aquesta ocasió es tracta d'un dels més polèmics i famosos YouTubers del panorama espanyol, Auronplay . El català que s'ha descrit a través del seu perfil de Twitter l'entrevista com "una de les millors experiències de la seva vida", acudirà a 'Al racó' el proper dimarts 6 d'octubre al costat del exjutge Baltasar Garzón.

Raúl Álvarez, més conegut com Auronplay néixer a Barcelona el 1988 i des de 2006 puja vídeos a Youtube. La seva popularitat va començar a despuntar a partir de 2012 quan va començar a realitzar "vídeo-crítiques" sobre diferents temes, des del món Youtube fins a continguts més lleugers. Actualment el seu canal a la plataforma de vídeos en línia té més de 2.500.000 subscriptors i algun dels seus vídeos ha arribat a aconseguir més de 5 milions de reproduccions .

2015 ha estat l'any en què s'ha fet més popular. I és que comentat va ser el tens enfrontament que va mantenir a principi d'any amb Mediaset per l'emissió de 'Gran Hermano VIP', arribant a boicotejar a les xarxes socials la seva estrena. I és que el català va impulsar a Twitter el hashtag #GHVIPesBASURA, el qual va arribar a ser més comentat que l'oficial.

A més d'aquest vídeo que li va fer estar present en els principals mitjans de comunicació, és conegut per ser un de les primeres persones que en el passat mes de juliol es va fer ressò del famós videoclip de "Josemi" de 'Aquí no hi ha qui visqui' . S'hi podia veure l'actor Eduardo García, molt canviat protagonitzant la cançó que es coneixeria com "Els Burlaos".

Baltasar Garzón serà l'altra personalitat que haurà de respondre a les preguntes de Risto. L'exjutge que actualment és un dels advocats del cofundador de Wikileaks Julian Assange comentarà alguns dels temes d'actualitat que envaeixen els informatius nacionals.