Quantcast

Un musulmà mata la seva filla després de robar uns preservatius

Un ciutadà musulmà de 51 anys resident a Alemanya està sent jutjat pel tribunal de Darmstadt després de ser el principal responsable de la mort i de la seva filla gran, la qual va ser "assassinada a sang freda" en el que es considera com un "crim d'honor".

Lareeb, la jove de 19 anys, va ser detinguda per la Policia de la ciutat robant preservatius en un supermercat al costat del seu nuvi, en una relació que no comptava amb l'aprovat de seus pares.

Segons informa el 'Daily Mail', aquesta detenció va ser comunicada als pares de la jove que van anar a comissaria a treure del calabós a la seva filla. Quan van tornar a casa, Asadullah Khan, pare de Lareeeb, va agafar una corda i va estrangular la seva filla gran amb el consentiment de la seva dona.

En la seva declaració davant del jutge, Khan va assegurar que va matar la seva filla perquè les relacions sexuals que anava a tenir amb el seu xicot , desconegut per a la família, era "una deshonra ". Els seus pares portaven molts mesos intentant ajuntar amb un home que era proper a ells, alguna cosa que ja va passar amb els seus pares, que es van casar per conveniència. ¡De bojos!