Quantcast

Stealthapp, l'app que acabarà amb els tafaners a WhatsApp

Per més competidors que apareguin al mercat, WhatsApp continua sent el rei de les aplicacions de missatgeria instantània. Són moltes les veus crítiques que ressalten els seus problemes de seguretat, però a l'hora de la veritat són molt pocs els que opten per un altre servei.

No obstant això, hi ha usuaris que es queixen d'algunes de les novetats de WhatsApp. Només cal recordar l'enrenou que va causar l'arribada del 'doble check' a les nostres vides. Doncs bé, amb l'objectiu d'acabar amb aquests tafaners que volen saber quan reps i llegeixes els seus missatges neix Stealthapp, una aplicació creada per un jove italià de tan sols 22 anys.

Instal·lant aquesta aplicació, que es pot obtenir tant de forma gratuïta -amb anuncis- o de pagament -per 0,99 & euro; – , faràs que el teu Smartphone estigui fora de perill de qualsevol tafaner. Si acostumes a veure com un amic o un company de treball se li va l'ullet a la pantalla, amb aquesta app aconseguiràs que les notificacions de WhatsApp canviïn la seva aparença i despistin als tafaners.

Quant seus canvis en línia, un dels punts forts de Stealthapp és llegir els nous missatges en mode 'invisible' , perquè a l'altre costat de la línia no sàpiguen que ja vas rebre el seu missatge.