Quantcast

Tres dones més acusen Bill Cosby d'abusar d'elles

Bill Cosby continua augmentant la seva llista negra de presumptes víctimes per abús sexual . En les últimes hores, t dors dones més l'han acusat d'haver-les drogat per a poder controlar-les més fàcilment.

L'advocada Glòria Allred ha assegurat en una roda de premsa a Los Angeles que seus tres clientes, Pamela Abeyta, Lisa Christie i Sharon Van ERT, van patir l'assetjament continu de Cosby a la dècada dels 80 ', cosa que finalment es va traduir en abusos sexuals.

Una de les històries més traumàtiques és la de la exmodel Pamela Abeyta , la qual ha confessat que va conèixer a Cosby en un esdeveniment a Las Vegas i que es va despertar en el seu llit al dia següent completament nua sense recordar el que havia passat en les hores anteriors. Un 'modus operandi' molt similar al que han descrit altres de les víctimes del comediant.

Molt diferent és la història que explica Lisa Christie, qui tenia una relació propera amb Cosby i que li considerava com "una figura paterna". Quan va complir la majoria d'edat, la cosa va canviar i el comediant li va assegurar que si no se n'anava al llit amb ell, no triomfaria en l'espectacle (ella es dedicava al món de les passarel·les).

Sharon ert , la tercera 'víctima' de Bill Cosby ha explicat en la roda de premsa que recorda haver pres unes copes amb l'actor però que es va desmaiar i va despertar sense roba interior en el seu cotxe .

Amb aquestes tres denúncies, són més de 50 les dones que han acusat l'actor d'abusos sexuals. El treball se li acumula a la justícia nord-americana que veurem què acaba fallant en els propers mesos.