Quantcast

Tania Llasera esclata en Instagra: "Faig i com el que em dóna la gana"

Tania Llasera ve patint des de fa mesos els repetitius (i desafortunats) comentaris de les seves 'haters' en les seves diferents comptes en les xarxes socials. En elles, tal com ha confessat en diverses ocasions, ha hagut d'aguantar com l'anomenaven "grossa", "obesa" o qualificatives nocives per l'estil després de l'augment de pes que ha tingut després de deixar de fumar.

La presentadora, immersa en ple embaràs, no ha pogut aguantar més temps callada i ha esclatat (de nou) en el seu perfil d'Instagram . Juntament amb una imatge en la qual surt burlant-se de tots els seus 'haters' , Llasera ha volgut enviar un missatge en el qual deixa les coses ben claretes.

"Chupándome els carrilos pq jo ho valc. Crec que hi ha més d'un @ per aquí que no entén la meva personalitat. Sóc una dona indòmita i faig i com el que em dóna la gana. I a qui li piqui que es rasqui ", escriu la presentadora a les xarxes socials.

Tot i el 'cop calent' amb els seus seguidors a Instagram, Tania Llasera va decidir oblidar l'incident i acudir a gravar un programa de 'Pasapalabra' amb amiga Adriana Abenida. Quin mal tràngol! Esperem que la bona de Tania porti l'embaràs més tranquil·lament i no es porti tants disgustos.