Quantcast

La gossa guia d'un invident, inclosa en l'orla de final de carrera

La promoció 2011-2015 del grau en Treball Social de la Universitat de Cadis ha comprovat que en el seu orla de final de carrera hi un alumne 'especial' que mai esperaven que formés part d'ella.

Des del rectorat del centre acadèmic ha decidit que IDENA, una gossa lazarilla que va acompanyar a Arturo Díaz Benítez, 1 alumne evident, fins al aulari on es desenvolupaven les classes, s'havia guanyat el dret a aparèixer amb la resta dels seus companys i companys en la orla que es fa quan els alumnes es graduen.

Les xarxes socials han aplaudit aquest comportament de la Universitat de Cadis i han convidat a altres rectors a seguir aquest tipus de 'homenatges' als gossos pigalls, els quals fan una tasca essencial en el dia a dia, no només d'alumnes sinó de milers d'invidents que viuen al nostre país.

Només a Cadis podrien fer una orla amb un gos guia. I que la seu de dominació del món no hi sigui … & mdash; Sandra M. (Sandrantrax) octubre 1, 2015

Tot i la sorpresa que ha causat a Twitter que IDENA aparegués en l'orla de final de carrera del grau de Treball Social, aquesta gossa no és la primera que es 'llicència' amb la resta dels seus companys de classe. L'any 2012, un altre pigall es va promocionar en Història per la Universitat de Santiago de Compostel·la amb la resta de llicenciats. Una imatge preciosa!

Doncs a la meva facultat es va graduar un gos pic.twitter.com/4utuhJ067y & mdash; ROTNS (H_de_Nistha) 14 setembre 2015