Quantcast

Així ha crescut Han, el 'xinès granaíno' de GH16

Han continua sent un dels concursants que més grans moments regala a l'audiència. Tot i que va arribar amb un secret que li va impedir parlar en castellà, a aquest 'xinès granaíno' -com el mateix es defineix- no li va fer falta entendre amb els seus companys per protagonitzar alguns dels vídeos més divertits fins al moment.

Malgrat la seva extravertit caràcter, Han no va tenir una infància senzilla. Com narrar la seva mare, Anna, a la revista Lecturas, Han va arribar a Espanya amb 12 anys , però abans va haver de veure com el seu progenitora partia cap al nostre país per ajudar els seus germans.

Després de la pols aquest capítol, que encara no ha vist la llum a la casa, l'equip de 'Sálvame' s'ha desplaçat fins a Granada per conèixer més detalls sobre la vida d'Han i rescatar algunes de les seves fotografies de la infància, per descobrir així com ha canviat el jove concursant de 'Gran Hermano 16'.

Quant al seu pas per Guadalix de la Serra, Ana ha confessat al programa de Telecinco que "vull que surti de la casa" i fins i tot que el seu pare "encara no ho sap". Per contra, les seves amigues van mostrar tot el seu suport al 'xinès granaíno' i van confessar que han li va dir que era gai a la seva mare "fa un o dos anys".