Quantcast

'Top Xef' dóna de menjar a Eneko, exconcursant de Gran Hermano

Els fans de 'Gran Hermano' que es van decantar aquest dimecres a la oferta de Atresmedia potser van veure una cara que els resultava familiar. Si fem un repàs pels concursants que han passat per Guadalix de la Serra trobem a Eneko , de 'GH9', qui va aparèixer ahir entre els convidats de 'Top Xef'.

Segons publica 'Vertele', els participants del talent d'Antena 3 van viatjar a Euskadi per d ar de menjar a l'equip de rem de Bermeo. A primera vista cap dels seus integrants seria conegut pels espectadors, però dóna la casualitat que el jove basc forma part de la seva plantilla.

Malgrat que el seu protagonisme durant el programa va ser realment escàs, ja que era simplement un membre més de l'equip, per a les xarxes socials va ser suficient per a 'descobrir' la seva identitat . Així, molts tuiters no van trigar a fer captures de pantalla i comparar l'abans i el després d'Eneko.

No és la primera vegada que el exconcursant de Gran Hermano apareix a la televisió després d'abandonar el reality. Fa tan sols uns mesos, Eneko va demostrar el seu potencial físic en 'El conqueridor de la fi del món' , on es va imposar a la resta de participants.