Quantcast

La cadena NH Hotel obre el seu primer hotel a Quito

El mercat hoteler de Quito compta amb un nou actor des d'avui dijous 24 d'agost de 2015. La cadena espanyola NH Hotels va obrir les portes del NH Collection , situat al nord de la capital, amb una inversió de USD 1,3 milions.

Aquest nou hotel és resultat de l'adquisició de la cadena colombiana Royal per part de NH Hotels . La compra va ser valorada en 65 milions d'euros (USD 72.900.000) i va implicar l'adquisició de 15 hotels a Colòmbia, 4 a Xile i un a Equador. Amb això la cadena espanyola suma 57 hotels a 10 països de la regió, amb una oferta de més de
10 000 habitacions.

Amb la compra, el NH Collection de Quito ocupa les instal·lacions que pertanyien a la marca Radisson. Amb 112 habitacions i capacitat per a 224 hostes, aquest nou hotel s'enfocarà en tres tipus d'hostes: l'executiu que viatja per negocis; l'estranger que assisteix a convencions; i el turista que viatja per oci, per descobrir noves destinacions. Així ho va explicar Gilles González, director general per a Amèrica Llatina de NH Hotels .

Aquest executiu ha reconegut que la inversió arriba en un moment complicat per a l'economia equatoriana i regional. "Però hi ha un futur important en tema turisme dins el Equador , hi ha molt per créixer i per això, en el mitjà termini, la nostra expectativa és obrir operacions a Guayaquil, Manta i Conca, recolzant-nos en socis locals ".

La ministra de Turisme, Sandra Naranjo, es va mostrar satisfeta amb l'obertura d'aquest nou hotel. La funcionària va indicar que aquestes inversions mostren el potencial turísticodel país.

També ha indicat que fins al 2017 s'esperen inversions per USD 1 600 milions el sector hoteler. " Sabem d'almenys 30 nous hotels que es faran a l'Equador continental" .

Segons Naranjo, la clau perquè arribin noves inversions és acompanyar de prop els actors de aquest sector. NH Hotels té operacions en 29 països.