Quantcast

'Joc de Trons': George RR Martin desmenteix que estiguin treballant en una pel·lícula

Ahir mateix saltava la notícia que la pel·lícula de 'Joc de Trons' podria arribar molt més aviat del que tots pensàvem. No obstant això, George RR Martin ja s'ha encarregat de desmentir que s'estigui treballant en la pel·lícula … Almenys de moment.

Tot i que els fans de la sèrie ja s'estaven fregant les mans davant la possibilitat que la popular saga donés el salt a la pantalla, ha estat el propi autor de 'Cançó de Gel i Foc ' l'encarregat de calmar els ànims.

La bomba va saltar quan el Daily Star va publicar unes suposades declaracions que George RR Martin hauria fet durant la festa que va oferir la HBO després de l'èxit en els premis Emmy, en què assegurava que la pel·lícula de 'Joc de Trons' ja estava en marxa.

No obstant això, l'escriptor s'ha encarregat de desmentir els rumors a través del seu bloc, 'Not a Bloc'. " És completament fals, no s'està treballant en una pel·lícula ara mateix. I si hi hagués una pel·lícula, no seria sobre la rebel·lió de Robert".

El Huffington Post ha contactat amb l'assistent de RR Martin, que assegura que les declaracions publicades no són "cites directes" , i que a més estan tretes de context .

Això vol dir que tot i que no estiguin treballant en ella encara, la porta a rodar una cinta basada en la saga continua oberta? Caldrà esperar per saber-ho, tot i que és una opció que es porta rumoreando força temps.

Això sí, el que sembla clar és que George RR Martin no participaria activament en el projecte, perquè ha de fer moltes coses i es considera un escriptor lent.