Quantcast

Assetgen una reportera mentre informa de l'assetjament sexual al carrer

La reportera Sarah Teale va viure un dels moments més incòmodes de la seva vida i, alhora, més irònics. Resulta que quan informava en un reportatge sobre el assetjament sexual de carrer que pateixen el 95% de les dones al llarg del dia, un home que passava per allà es va posar a llançar-improperis sexuals.

"El 95% de les dones havien estat assetjades, abucheadas o rebut obscenitats al carrer" , explicava quan, justament, un home que anava caminant es va poder a dir-li obscenitats. No es va aturar i va continuar caminant mentre ella va dir a la càmera que "així mateix" , mostrant com a exemple.

En el seu compte de Twitter, Teale també va denunciar la situació dient que "ironia. Reportant sobre com el 95% de les dones són víctimes d'assetjament verbal i un home em crida diverses obscenitats sexuals ".