Quantcast

El que pensa Foroches de "Vull estar soltera però amb tu"

És cert que hi ha 'virals' cada setmana. Però això de la carta "Quiero estar soltera però amb tu " està a un altre nivell … El text de l'escriptora canadenca està fent furor a les xarxes socials, on des de fa dies es comparteix sense parar. La idea de conjugar la màgia dels primers moments i de la llibertat pròpia i aliena amb l'amor sembla captivar-nos. "Vull ser aquesta amiga amb la que adores quedar. Vull que segueixis tenint el desig de flirtejar amb altres noies però que em busquis a mi per acabar la nit junts. Perquè vull anar amb tu a casa ", diu en una de les seves declaracions.

O" vull que em parlis sobre les nits que surts amb els teus amics. Que em diguis que hi havia una noia al bar que et posava ullets. Vull que em manis missatges quan estiguis borratxo amb els teus amics perquè em diguis bestieses, només perquè puguis estar segur que jo també estic pensant en tu .

L'assumpte no ha passat desapercebut a Forocoches , el dipòsit de testosterona d'Espanya a Internet i un dels llocs on la gent diu més clarament el que pensa, encara que no sigui políticament correcte . La seva interpretació, com era d'esperar, és ben diferent .

S'escampa la interpretació que l'autora de la famosa carta és " molt puta ". " Vull teus bitllets, i que et confiïs per poder zorrear " tradueix Juamba.
O Molt lletja: " Segur que té pèls a les aixelles ", diu un usuari que signa com Mioguelix.

Altres dubten de la declaració d'intencions de l'autora: " Diuen una cosa, pensen una altra i fan una diferent ", diu Rodamón. " Quan li digui que s'ha follat ??a 4 una mateixa nit veuràs com (sic) se li treu la tonteria de" estar amb tu però seguir sent soltera ". Això o que és molt puta, que també, o les dues … que (sic) se val, és puta ", opina Nasbul. " Resum: vol ser puta i tenir un pagafantas al costat ", senti Ibuprofético. I en la mateixa línia Antidiesel: " El que vol és tirar-se a un altre quan s'avorreixi de la seva follamic. Però això no ho dirà en la carta ".

També hi ha qui considera que la carta és massa llarga i demana un resum als seus companys de fòrum (defugir els textos llargs és una cosa habitual en Forocoches). O qui contesta directament amb la foto de Pepe Viyuela , el meme de moda.

I també, com no, alguns usuaris (els menys) asseguren que els agrada o que ells mateixos tenen relacions molt similars.

Però, en general, les 24 cartes que dediquen a aquesta línia de debat estan molt allunyades del to romàntic (i, per què no dir-ho, una mica cursi) de la carta original.