Quantcast

'GH16': Belén Esteban torna a la casa de Gran Hermano

Tot just uns mesos després de proclamar-clara vencedora de 'Gran Hermano VIP', Belén Esteban tornarà a la famosa casa de Guadalix de la Serra aquesta nit.

La col·laboradora més famosa de 'Sálvame' serà la convidada estrella de la gala d'aquesta nit. Així ho va anunciar Jordi González, que es va referir a Esteban com "el pijama més famós d'Espanya". I és que, fins que no són grans seguidors del reality, coneixen el pijama morat de 'leopardesa' que va lluir a totes hores durant la seva estada a la casa.

A la gala d'aquesta nit, conduïda per Mercedes Milá, veurem en directe el retorn de Belén Esteban a Guadalix. Serà ella la encarregada d'amagar l'objecte que els concursants hauran de trobar durant la prova d'immunitat , per lliurar-se de les temudes nominacions.

Cada setmana veiem cares conegudes que visiten la casa de Guadalix. En aquesta edició ja han passat per allà per a la prova d'immunitat personatges com la cantant Sabrina Salerno i diversos actors de la sèrie 'Gym Tony'.