Quantcast

Champions League: La Juve anul·la i esborra el Sevilla a Torí (2-0)

Va ??començar trepidant Juventus, es va calmar a si mateixa veient que el Sevilla anava perdut i va saber marcar amb dues urpades en moments clau per a plasmar en el marcador la seva superioritat al camp. Morata, que segueix en ratxa, de cap a poc per al descans i Zaza -que va entrar pel espanyol- en els minuts finals ia la contra van marcar i van acabar amb tota opció sevillana. El Sevilla va acabar el duel amb un sol xut a porta, un bagatge amb el qual és impossible treure alguna cosa positiva de Torí.

Un gran inici de partit va permetre a la Juventus anar desgastant el Sevilla i agafar confiança. De fet, en el primer minut, Pogba va donar el primer avís encara que estigués en fora de joc . La 'Vecchia Signora' no volia veure sorpresa per un Sevilla que amb ritme i pilota fa mal i es va apoderar de la pilota. A més, el va jugar amb criteri i va posar en dificultats als sevillans, incapaços de canviar la situació.

Amb Morata i Dybala dalt la Juventus sabia que tenia velocitat i tret, i va posar en competició un futbol directe i veloç per intentar enxampar desprevinguda la defensa sevillista. I ho va fer. El jove davanter argentí va ser un perill constant durant tot el partit i Morata, com en la primera jornada al triomf a domicili davant el Manchester City (1-2), va ser clau en estar inspirat de cara a porteria. < / p>

Per contra no va aparèixer en cap moment Gameiro per al Sevilla. Si el davanter francès va ser l'artífex del triomf sobre el Borussia Mönchengladbach en la primera jornada, aquest cop a penes va tocar pilota. Ho va veure Unai Emery, que va moure fitxa i va donar entrada a Immobile ja Iborra pel francès i per N'Zonzi , amb la idea de donar-li la volta al partit i disposar de més control i mordent. A més, Immobile es mesurava a un Juventus en què es va criar però on mai va tenir confiança ni oportunitats.

La Juventus es va anar apagant, incapaç de mantenir l'altíssim ritme de joc que va imprimir en els primers 25 minuts de partit, però el guió va ser el mateix encara que a més baixes revolucions. La 'Juve' tenia la pilota, buscava ocasions i les trobava, i no s'impacientava sabedor que el Sevilla necessitava millorar molt per poder inquietar-los. Així, Hernanes des de lluny en diverses ocasions, Dybala tornant boja a la saga i posant a prova a Rico i Morata com a complement perfecte al perfecte l'argentí i fixant els centrals, van marcar un terreny ple de mines per al Sevilla.

Una rematada de cap de llibre després d'una jugada en què Quadrat semblava que perdia la pilota, finalment l'esfèrica va arribar a Barzagli i aquest sí va connectar un bon centre cap al segon pal, on < strong> es va imposar poderós Morata per sorprendre al seu defensor i Sergio Rico , que va seguir amb el cap la pilota per veure com entrava a la seva porteria. Així va ser el primer gol. Abans va estar més a prop del tant Dybala, però Morata és letal amb espais i està en ratxa, i ho va demostrar de nou.

Per contra, el primer i únic xut del Sevilla a la primera part va arribar a la vora del descans. Konoplyanka, autor del tercer gol davant el Mönchengladbach, es va anar fent forat i va disparar de lluny, sense problemes per Buffon que amb prou feines va haver d'intervenir. Malgrat que el Sevilla necessitava l'empat, no podia ni intentar buscar- ja que la Juventus estava molt millor assentada a la gespa, i va anul·lar en tot moment la possible reacció sevillana.

I és que succeïa tot el contrari, perquè la Juventus sí que tenia opcions per augmentar la seva diferència al marcador. El millor del Sevilla va ser Sergio Rico , que va treure primer un peu providencial a xut de Dybala, que va acabar tirant forçat de puntera, i després va tirar de bons punys a una falta directa botada pel mateix Dybala. Gran duel entre tots dos que, en aquest sentit, va ser per al sevillista, encara que de poc li servís al seu equip.

Al Sevilla va debutar a la 'Champions' el jove davanter del planter Juan Muñoz , qui va entrar pel capità desaparegut José Antonio Reyes al minut '79. Emery, davant la plaga de lesions, no tenia més armes a la banqueta i va provar de totes totes buscar l'empat, el mateix que els permetria seguir igualats amb la Juventus a la taula. No va ser així, no va arribar la igualada, i ara la 'Juve' suma ja 6 punts per 3 del Sevilla.