Quantcast

Champions League: Un Cristià de rècord resol (0-2) a Suècia davant el Malmö

Els pupils de Rafa Benítez van sortir victoriosos de Suècia, però van oferir una discreta imatge . El Reial Madrid no va enamorar i la seva proposta va diferir molt poc de la versió proposada per Carlo Ancelotti fa només uns mesos.

De fet, només la qualitat dels merengues decidir davant el fam del Malmö, que va mostrar moltes més ganes que el seu oponent . Els locals, ubicats a la cinquena posició de la feble Lliga sueca, van fer un bon futbol en els moments inicials, que van pujar per una inflada que no va desistir d'animar-los en tot moment. No obstant això, les ocasions del Malmö van brillar per la seva absència, sobretot fins a la segona meitat.

Només els errors en el centre del camp van donar vida a un Malmö que recolzava la seva força en la velocitat per banda i les pilotes penjades a l'àrea. Malgrat les baixes de Pepe i Ramos el Madrid va tornar a mostrar-se molt seriós en defensa , potser la millora més destacable dels blancs des de l'arribada de Rafa Benítez. El replegament és molt millor que la temporada passada.

En aquestes, Benzema es va inventar una jugada en la línia de fons que a punt va estar de convertir-se en el primer, però Cristiano no va estar encertat i va enviar el cuir per sobre del travesser . Així i tot, el de Madeira no va haver d'esperar molt més per igualar Raúl González. De llegenda a llegenda, de símbol a símbol.

Una gran passada d'Isco, que va semblar tenir ulls al clatell, va servir perquè Cristiano batés Wilan amb un fort xut. Amb un altre llançament perillós -aquest de Carvajal a travesser- es va finalitzar el primer assalt, amb més ocasions que sensacions.

ROSENBERG FALLA I CRISTIANO SENTÈNCIA

A la segona meitat el partit es va tornar gris. Poques jugades, descans per Karim Benzema i una rematada de Rosenberg que hagués canviat el rumb del partit a deu minuts per al final. Aquesta va ser la millor i més clara ocasió per al conjunt dirigit per Age Hareide, que es va dur les mans al cap després el cop de cap del seu davanter.

La pilota no va agafar porteria, però va estar a prop de donar un ensurt a Keylor Navas, novament correcte. I quan semblava que anava a acabar el duel amb l'exigu 0-1 va aparèixer Lucas Vázquez per servir en safata Cristiano el 0-2 i el rècord històric de gols en molts menys partits que Raúl, mite vivent dels blancs.