Quantcast

Frau emissions: Volkswagen identifica 683.626 vehicles afectats pel programari a Espanya

De la xifra total, d'aquests vehicles equipats amb els motors afectats pel programari dissenyat per manipular les emissions, un total de 257.479 vehicles corresponen a la marca Volkswagen, 221.783 a Seat, 147.095 a Audi , 37.082 a Skoda i 20.187 a Volkswagen Vehicles Comercials.

Així mateix, el Grup Volkswagen ha comunicat al Govern d'Espanya que les citades marques publicaran a les seves pàgines web, a partir del dissabte 3 d'octubre, un nombre de contacte gratuït on cada client es podrà informar de la situació del seu vehicle.

El grup Volkswagen va afirmar que tots els vehicles afectats són "totalment segurs i aptes per a la circulació" i que està fent "tot el que està a les seves mans per solucionar el problema amb la màxima celeritat possible" .

A més, El fabricant alemany ha subratllat que, "com no podia ser d'una altra manera ", es farà càrrec de tots els costos. El Grup Volkswagen recorda que tots els seus vehicles nous amb motor dièsel EU 6, que actualment es comercialitzen a la Unió Europea compleixen els requeriments de la Llei i les normes mediambientals. Per aquesta raó, q uedan exclosos de la crida a revisió.

Seat té tocats pràcticament tots els seus cotxes, menys el Mii de gasolina, i el mateix passa amb Skoda, on se salvaria el Citigo, que no té mecàniques dièsel. Per últim, cal citar els VW Caddy, T5 i Amarok com a candidats a la divisió de comercials .