Quantcast

Leo Messi emprèn accions contra El Mundo

Leo Messi ha trencat el seu silenci sobre les últimes informacions publicades al diari 'El Mundo' . A través d'un comunicat, el jugador argentí ha anunciat que emprendrà accions legals contra el diari , en entendre que es tracta de fets falsos i injuriosos.

En concret, Leo Messi i la seva família es mostren molestos amb un article publicat amb data 29 de setembre de 2015, en el qual s'apunta la comissió d'un possible delicte fiscal relacionat amb els partits benèfics 'Messi i els seus amics contra la resta del món ', organitzats per la fundació del futbolista blaugrana entre 2012 i 2013.

D'aquesta manera, el text al qual ha tingut accés la cadena Cope, recull que "Lionel Messi, el seu pare Jorge Horaci Messi o la Fundació Privada Leo Messi no són ni han estat part mai de cap procediment penal o de qualsevol altra naturalesa relacionat amb l'organització dels esmentats partits "i que, com ja van aclarir davant la Guàrdia Civil, la totalitat dels ingressos van ser "gestionats per terceres persones alienes al jugador".

A l'entendre que " no existeix fonament jurídic ni judicial per seguir insistint a vincular al jugador amb aquests fets ", Leo Messi i la seva família han ordenat als seus advocats iniciar "accions legals per garantir el respecte del seu honor i integritat".