Quantcast

Andrés Velencoso publica una foto a la dutxa i incendia Instagram

Andrés Velencoso ha revolucionat les xarxes socials després publicar una imatge seva en la dutxa . La instantània és com a mínim peculiar ja que, lluny de posar tan sexy com ens té acostumats, el català ha optat per compartir un moment més divertit.

A la imatge podem veure el popular model, que ara està començant a fer els seus primers passos com a actor en projectes com 'B & b', gaudint d'una relaxant dutxa. No sabem si qui va fer la foto va ser la seva parella, l'actriu Úrsula Corberó , o si va ser una altra persona. El que sí està clar és que, fos qui fos, va enxampar Velencoso molt 'sorprès'.

Com era d'esperar, a la imatge li han plogut els 'likes' a Instagram . En ella li podem veure únicament abillat amb una gorreta de dutxa blanc i de lunars. A més, Velencoso va acompanyar la foto amb la següent frase: "Are you Kidding em?"

A la foto també es pot apreciar el tatuatge més especial d'un dels nostres models més internacionals. Velencoso porta tatuat al pit el nom de Lucía, la seva mare, que va morir l'any 2002.