Quantcast

Rússia comença els bombardejos contra l'Estat Islàmic a Síria

El Ministeri de Defensa de Rússia ha confirmat aquest dimecres el inici de les operacions militars a Síria, on ja ha començat a llançar "atacs precisos " contra " posicions " del grup terrorista Estat Islàmic.

Un portaveu del Govern, Igor Konashenkov, ha informat que el ministre de Defensa, Serguei Shoigu, ja ha traslladat als seus homòlegs de l'Organització del Tractat de la Seguretat Col·lectiva -que agrupa Rússia i els seus aliats regionals- l'inici dels atacs contra equips militars, centres de comunicació, vehicles, munició i dipòsits de combustible.

El president rus, Vladímir Putin , ha rebut llum verda del Senat per al enviament de les forces aèries a Síria per dur a terme bombardejos contra Estat Islàmic. Segons ha aclarit el Kremlin i ha confirmat Damasc, el suport es realitza a petició expressa del president sirià, Baixar al-Assad.