Quantcast

Paula Vázquez se sent "inútil" i critica les "nenes maques" de la televisió

Fa temps que Paula Vázquez no té projectes en televisió , així que la presentadora no ha dubtat a donar la seva opinió respecte a aquest tema, sense pèls a li llengua. La presentadora ha qüestionat el paper actual de la dona a la televisió, i ha criticat que només tenen protagonisme les "nenes maques".

La gallega acaba de rebre un reconeixement a la primera edició del Teatre Bodevil, en honor a la seva llarga trajectòria a la petita pantalla, tot i que fa dos anys que està 'desapareguda' de la petita pantalla.

Durant l'esdeveniment Paula Vázquez va confessar davant els mitjans que s'està "començant a sentir una mica inútil " , segons recull Chance. "Necessito tenir un projecte que em il·lusioni i que em motivi" , va afegir. I és que, assegura que durant aquest temps li han ofert coses que no li han interessat, i que els projectes en què li hauria agradat participar no li han fet ofertes.

"Caldria preguntar-nos què està passant amb el passant amb el paper de les dones en l'entreteniment a Espanya, i sobretot en les cadenes privades: S'està relegant altra vegada a la nena maca, simpàtica, i ja està " , ha criticat. "Hi ha moltes noies maques que no cal que vagin de ties bones, haurien de tenir més protagonisme".