Quantcast

La fotografia viral de dos pares que arrasa a Facebook

No hi ha casament en què la gran protagonista no sigui la núvia. Almenys això pensàvem fins que Delia Blackburn , fotògrafa d'enllaços i altres celebracions, va compartir el seu últim treball al seu perfil de Facebook. Així comprovem que hi ha relacions que, malgrat estar trucades a no entendre, poden oferir moments tan emotius com el captat per aquesta cambra.

A Delia Blackburn no se li va escapar la imatge , en què retrata el pare i el padrastre de la núvia , ni tampoc la història que va marcar l'enllaç. Al ritme de la marxa nupcial, la núvia irrompia davant els convidats acompanyada del seu pare, però abans d'arribar a l'altar aquest s'atura i la deixa sola uns segons per buscar a un convidat: el padrastre.

Visiblement emocionats, tots dos es dirigeixen a l'altar i acompanyen a la seva filla en un dels moments més especials de la seva vida.

La seqüència d'imatges, compartida per la fotògrafa a través de les xarxes socials, va causar furor a Facebook. En poc més de tres dies, la publicació ja supera el milió de 'm'agrada' i ha estat compartida per més de 560.000 persones.