Quantcast

Jim Carrey trenca el seu silenci després el suïcidi de la seva exnòvia

Hollywood està consternat per la mort de Cathriona White , l'exnòvia de Jim Carrey . Tot i que tan sols han passat poc més de 48 hores, el popular actor de comèdia ha trencat el seu silenci a través d ' un comunicat en què mostra el seu dolor pel tràgic desenllaç. < p> " Era una flor irlandesa veritablement amable i molt delicada, massa sensible per a aquest món, a qui estimar i ser estimada era l'únic que li portava a brillar", va recollir Jim Carrey en un dels paràgrafs més punyents de l'escrit.

Les seves paraules mostren el seu delicat estat anímic, totalment commocionat després de ser "colpejat per un llamp". Així se senten "els que la estimàvem i ens preocupàvem per ella ". Jim Carrey no s'oblida de la família de Cathriona White, als que trasllada tot el seu afecte i suport públicament.

Malgrat que tot apunta que es tracta d'un suïcidi , com així es desprèn de la nota que va deixar la jove a la qual es dirigia a la seva exparella ia la seva família, la Policia de Los Angeles està parlant amb el seu cercle més proper abans de donar el cas per tancat. < / p>