Quantcast

Maite (GH16) confessa que va ser maltractada: "El meu exmarit gairebé em mata d'una pallissa"

Maite va arribar a 'Gran Hermano' arrasant i els seus companys no van trigar a decidir que havia de ser la primera expulsada, i així ho va voler l'audiència fa tan sols una setmana . No obstant això, darrere d'aquesta actitud que tanta polèmica ha generat dins i fora de la casa, s'amaga una dona que ha patit molt , com li va confessar a Mercedes Milá al plató.

Ara, dies més tard d'abandonar el reality, la concursant navarresa ha decidit desvetllar un dels capítols més durs de la seva vida. Ho fa en una entrevista per a la revista Lecturas en què confessa que va ser maltractada pel seu primer marit: "Va començar per un cop de puny i va acabar per una pallissa que gairebé em mata".

Maite ha narrat que va conèixer a aquest home amb tan sols 14 anys, era més gran i "em vaig casar enamoradíssima" . No obstant això, a poc a poc la relació es va anar deteriorant i "es va convertir en el dictador de la casa".

Tot i la forta pallissa que gairebé acaba amb la seva vida, quan Sofia tenia cinc anys , la concursant navarresa ha confessat que va decidir perdonar després d '"una carta d'amor", fins que finalment va decidir demanar el divorci i començar una nova vida amb la seva filla.