Quantcast

La 'China' Suárez defensa a David Bisbal després de la seva relació amb un cas de prostitució

David Bisbal no passa per un bon moment personal. Després d'anar-se'n al Nepal amb Jesús Calleja a intentar ajudar els més necessitats, el cantant va tornar a Espanya i es va topar amb un escàndol majúscul: un fiscal argentí li relacionava en una investigació judicial oberta amb un cas de prostitució il·legal de luxe.

El coach de 'La Veu' ha negat per activa i per passiva per la seva participació en aquest escàndol encara no ha estat suficient per paralitzar el tràmit de la investigació. Això sí, en les últimes hores, Bisbal ha trobat una aliada inesperada que s'ha posicionat a favor seu i l'ha defensat de tot tipus de responsabilitat en aquest cas.

La ' Xina 'Suárez, exparella del cantant d'Almeria, ha publicat un missatge a les xarxes socials en el qual ha volgut donar la cara per l'ex triunfito.

"Sempre dic que no m'agrada donar explicacions, i al final per una raó o una altra, quan alguna cosa em sembla greu o injust, acabo fent-ho. De vegades mediatitzen o acusen les persones amb coses realment greus sense adonar-se'n, sense pensar en el problema que poden generar. En aquesta ocasió aprofito per dir que no he conegut persona més correcta, educada , i recta David, i em fa pena molt quan passen aquestes coses perquè imagino com s'ha de sentir. Sens dubte va ser algú importantíssim en la meva vida, algú que sempre voldré , per això aprofito per remarcar la classe de persona i home que és ", escriu la actriu a Instagram.

Malgrat que hi va haver molt enrenou després de la ruptura entre tots dos, aquestes paraules a la xarxa social denoten que l'afecte que hi ha entre la 'Xina' Suárez i Bisbal és evident i que segueixen mantenint una bonica amistat.