Quantcast

Hip Hop y música tradicional en Manresa

L'espectacle inaugural de l a Fira Mediterrània serà tota una declaració de principis. Amb una trobada, en aparença impossible entre el hip-hop i la música de cobla, la Fira Mediterrània mostra la seva aproximació entre música tradicional i cultura urbana.

L'espectacle In somni és una aliança entre la companyia de dansa urbana Kulbik i la Cobla Sant Jordi .. El projecte va néixer durant la fira de l'any passat com un laboratori .

Un any més tard, la Fira presenta l'espectacle en coproducció amb el Mercat de les Flors de Barcelona , que també inaugura temporada amb aquesta proposta artística.

La resta de la jornada inaugural de la Fira Mediterrània de Manresa es completarà amb un espectacle de circ modernista de gran format a càrrec de la companyia belga Le P'tit Brass que presenta l'Odeur de la Sciure a la plaça major, i la final del concurs Sons de la Mediterrània.

Abans de l'espectacle inaugural, el periodista i escriptor Màrius Serra oferirà el seu pregó políglota sota el paraigua d'una única llengua, una tercera part del Pregons, el projecte singular d'aquesta edició de la Fira Mediterrània, amb el qual el certamen de Manresa reivindica la potència i la vigència de la cultura popular en totes les seves formes.

El dissabte 17 d'octubre serà el torn del músic i director d'escena Xavier Albertí, que comptarà amb Wanda Pitrowska, directora d'orquestra polonesa.

La cuinera Carme Ruscalleda oferirà un pregó de "forquilla i tovalló" , que es podrà veure a la Plaça Major de Manresa < strong> el diumenge 18 d'octubre .

Igual que el Temporada Alta de teatre de la Costa Brava, al Festival de la Mediterrània de Manresa confia que el públic barceloní acudeixi a gaudir d'aquests espectacles durant el mes d'octubre a la capital del Bages