Quantcast

Cher, sobre la independència de Catalunya: "Faria un dany irreversible"

El tema de la independència de Catalunya traspassa fronteres. Les eleccions del 27S han provocat un autèntic terratrèmol tant dins com fora d'Espanya, cosa que han aprofitat algunes figures del famoseig internacional per posicionar-se en aquest tema.

La cantant Car , de la qual desconeixíem el seu interès per la política, ha contestat a un dels seus seguidors a Twitter, el qual li preguntava sobre el futur de Catalunya. "Hi ha coses difícils d'arreglar una vegada desfetes (…) Els resultats electorals no són positius, així que sort, ja que sou gent maca " , assegurava la intèrpret de 'Bang Bang'.

Això sí, Cher ha explicat, de forma molt escarida, que "faria un dany irreversible" .

Molts s'han sorprès sobre la reacció de la cantant, la qual pensaven que estava únicament preocupada pel seu físic i corregir les múltiples cirurgies a què s'ha enfrontat. Segons els mitjans nord-americans, aquestes superen la vintena … tot i que podrien anar a més en els propers mesos!