Quantcast

Suso GH16 Sofia està usat, ja no m'interessa

Les bronques dins de la casa de Guadalix per amor estan ja molt vistes, però aquesta última passa de taca d'oli. Una conversa entre Suso i Muti ha aixecat una forta polèmica a les xarxes per l'alt contingut masclista de les seves paraules. I és que el de Barcelona forma un gran culebró amb Sofia i amb Raquel gairebé des que va començar ' Gran Germà 16 '.

El de Barcelona no té problemes d'autoestima, això està clar, i aquesta és una de les raons per les quals ja s'ha convertit en el nou dolent de la casa. Des que deixés clar a Sofia que només volia sexe, ha tornat a dir-li al seu company Muti que ella "està usat, ja no m'interessa. Raquel aquí … i, si no. .., li tir a Carolina ".

No content Suso amb aquest comentari, el concursant invisible li va donar la raó i l'hi va reiterar. "Si pots desfogar amb Sofia, fes-ho, si no … vas a passar-ho malament. Jo sé que quan surti em vaig a oblidar de Sofia, de Raquel i de les seves mares també ", el va animar.

Quan Sofia es va assabentar d'això va començar a insultar a totes ia dir que "són unes lletges i unes guarres. Jo només confio en el meu Muti i en Marta. A Quique no li vull aquí ia Marina tampoc. A Raquel menys perquè és una porca. No vull guarres en la meva vida! Que vagi ella o que em vagi jo, però jo no vull seguir aquí com una empastifada ".

L'embolic ha seguit muntat quan la filla de Maite s'ha trobat amb Suso al llit amb Raquel i ell li ha dit que pot fer el que li dóna la gana i < em> "jo aquí ja he demostrat que sóc un home" . Entre això i la bronca de Marta a Raquel per defensar amb ungles i dents a Sofia , la moguda està més que servida a Guadalix.