Quantcast

Geòrgia executa a una dona per primera vegada en 70 anys

Geòrgia ha executat a la matinada d'aquest dimecres a Kelly Renee Gissendaner, condemnada a mort pel seu paper en la planificació de l'assassinat del seu marit l'any 1997. El marit va ser apunyalat fins a la mort per l'amant de la dona, que compleix una pena de cadena perpètua per cometre el crim.

Es tracta de la primera vegada en setanta anys que Geòrgia executa a una dona. Gissendaner, mare de tres fills, va estar a punt de ser executada el passat mes de febrer, però les autoritats van cancel·lar els les execucions previstes per problemes amb la injecció letal.

Finalment, ha mort aquest dimecres als 47 anys en una presó de la localitat de Jackson, a Geòrgia, segons informa la cadena de televisió nord-americana NBC. Ni tan sols el Papa Francesc, que va demanar a les autoritats que commutaran la seva sentència de mort durant la seva visita als Estats Units, va poder fer res per salvar la vida.

Gissendaner va cantar 'Amazing Grace' abans de rebre la < strong> injecció letal , segons informen els testimonis, després que una sèrie d'apel·lacions d'última hora presentades pels seus advocats fossin rebutjades per les autoritats nord-americanes.