Quantcast

Així eren de nens dels polítics espanyols

Molts dels polítics espanyols que més han marcat al nostre país han compartit alguna vegada en les seves vides les seves imatges més íntimes de quan eren molt petits. Perquè sí, Mariano Rajoy va vestir d'uniforme i Pedro Sánchez va muntar en burret quan tenia només cinc anys.

Algunes de les imatges d'aquests polítics de petits et deixaran amb la boca tan oberta que gairebé no et vas a creure qui són. Ja sigui fent monades o posant a la càmera, la veritat és que tots de petits eren molt guapos i guapes. Encara que alguns no poden negar que siguin ells. Només falta que moltes de les cares que estan avui dia en la primera línia de la política s'animin també a publicar alguna foto de quan eren petits.

Albert Rivera

El polític català viu un dels seus millors moments en el que a política es refereix, amb un gran pujada de vots a Catalunya i amb seva imatge pujant cada vegada més com l'escuma. Va néixer un 15 de novembre de 1979 a Barcelona i mostra una cara de joventut i bellesa dins del partit. En una entrevista amb Pepa Bueno a 'Viatjant amb Chester' va explicar que sempre va ser "un nen feliç" .