Quantcast

Les millors apps per controlar als teus fills

L'únic mòbil que van agafar els nens dels 80 era de plàstic i estava ple de caramels. No necessitaven més control parental que el de vigilar quantes llaminadures s'han menjat en una tarda. No obstant això, avui en dia els nens neixen amb més mòbils que pans sota el braç.

Són nadius tecnològics i dominen els dispositius amb tanta destresa -o més- que els seus propis pares, però hi ha aplicacions amb les que controlar i monitoritzar els seus passos a la xarxa. També hi ha apps per vigilar adolescents . Quin respon millor a les teves necessitats?

TeenSafe

És il·lícit controlar als teus fills? Els pares sempre volen saber on estan els seus fills i només alguns fills són totalment sincers amb els pares. Per això, més enllà d'un simple espionatge, des TeenSafe, un popular aplicació de control parental, aposten que siguin els adults els que confiïn en els seus fills i els expliquin que es tracta simplement d'una qüestió de seguretat.

Això sí, les seves funcions van ser molt comentades a les xarxes socials ja que permet fins i tot tenir accés a les converses de WhatsApp que han estat eliminades de l'historial.